Rosellin Eskimokokki, eskimokielellä "ulu", on erinomainen lisä keittiöön ja soveltuu hyvin vaikka nahan irroituksesta pizzan leikkaamiseen. Kaarevan terän ansiosta eskimokokilla voi helposti silputa ruoka-aineksia käyttämällä keinuvaa liikettä. Terä on valmistettu hiiliteräksestä ja kahva on pellavaöljyttyä koivua. Myös mukana toimitettava teline on kahvan tapaan pellavaöljyttyäkoivua.
Mein 5. Roselli... käyttäjältä Klaus päiväys: 15.4.2019
... und nicht mein Letztes ;-)
Yllättävän kevyt käyttää, mainio hyvin moniin kokinhommiin riistan riisumisesta paloitteluun. käyttäjältä Anonyymi päiväys: 9.12.2017
Ulkomuoto perustuu varmaan ikivanhoihin käyttökokemuksiin; saalis saatiin käsitellyksi helpoimmin ja kaikki arvokas talteen, "syö mitä saat, se on elämisen ehto...". Lienee kätevä myös vihannesten sipeltämiseen, se on vielä kokematta.
Sen verran on koeteltu että voin sano käyttäjältä Anonyymi päiväys: 9.12.2017