Jälleenmyyjäinfo

Jälleenmyyjäinfo

Tiedote olemassaoleville jälleenmyyjille ja uusille yrityksille tai yrittäjille, jotka haluavat Rosellin jälleenmyyjäksi:

Hakemalla jälleenmyyjäksi ja saamalla jälleenmyyjätilin, saat verkkokaupassa tuotteille käyttöön jälleenmyyjähinnat ja voit tilata uusia tuotteita tai täydennystä yhtä helposti kuin asioisit verkkokaupassa. Lisäät haluamasi tuotteet vain ostoskoriin ja siirryt kassalle. Huom. Jos et löydä haluamaasi maksutapaa, niin ota yhteyttä henkilökuntaamme lähettämällä sähköpostia osoitteeseen webshop@roselli.fi.

 

Jälleenmyyjäksi hakeminen onnistuu kahdella tavalla:

1. Helpoiten se onnistuu käyttämällä sivun alalaidasta löytyvää linkkiä jälleenmyyjähakemukseen. Täytä vaaditut tiedot lomakkeeseen ja lähetä se meille painamalla lomakkeen lopusta löytyvää lähetyspainiketta. Lomakkeen tietojen pohjalta luomme teille jälleenmyyjätilin ja lähetämme tilin tunnukset lomakkeessa ilmoittamaanne sähköpostiosoitteeseen (kyseinen sähköpostiosoite toimii myös käyttäjätunnuksena). 

TAI

2. Rekisteröidy sivuillemme käyttämällä sivun vasemmasta laidasta löytyvää rekisteröitymispainiketta. Täytä rekisteröitymistiedot mahdollisimman kattavasti ja luo tili. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen webshop@roselli.fi, että haluaisit jälleenmyyjätilin niin me päivitämme luomasi normaalin tilin jälleenmyyjätiliksi. Ilmoitamme sähköpostilla kun tili on päivittetty ja kysymme mahdollisia lisätietoja jos tarvetta tulee.

Tästä linkistä jälleenmyyjähakemukseen:

Jälleenmyyjähakemus

Klarna Checkout
kauppiaan tiedot
Powered by Powered by