Keräilypuukot

Keräilypuukot

Keräilypuukkomme valmistetaan damastiteräksestä ja tehdään tilaustyönä. Jos haluat tietää lisää keräilypuukoistamme tai hinnoittelusta, lähetä sähköpostia osoitteeseen info@roselli.fi.

Damascusteräs
Damascusteräkseksi kutsutaan materiaalia jossa on taottu yhteen erilaisia teräskerroksia ja joskus myös nikkeliä. Damascusteräkselle ominaiset kuviot saadaan näkyviin syövyttämällä. Ennen kuin tasalaatuista terästä osattiin valmistaa damaskointi varmisti terän sitkeyden, mutta nykyään se tehdään lähinnä ulkonäön vuoksi. Damaskoituja teriä on valmistettu kaikkialla maailmassa, myös muinaisessa Suomessa, mutta nimensä ne ovat saaneet Syyrian pääkaupungin mukaan. Keskiajalla ristiretkeläiset löysivät sieltä poikkeuksellisen hienoja miekkoja joiden terissä oli koristeellisia kuvioita. Tosin ne johtuivat karbideista, mutta tämä selvisi eurooppalaisille vasta 1800-luvulla.


Näytä yhdellä sivulla
Lajitteluperuste:
Tuotenro: RW40

Uusi nimi on nyt " Iso Heimo". Juhlamalli ! Juhlavuoden 2016 kunniaksi valmistimme Juhlamallin. Tämä eräpuukko on valmistettu niille, jotka vaativat siltä huippuominaisuuksia. Metsästys ja riistan käsittely ovat sen parhaat toiminta-alueet. Monet arvostavat terän kestävyyttä, joka kestää lyöntiä tai vääntämistä jopa kovassa pakkasessa. Eräretkille ja nuotioreissuille siitä saa luotettavan työkalun, jolla työstää niin kiehiset kuin makkaratikutkin. Teräksenä puukossa on tuotekehityksen uusin ulottuvuus - Roselli Wootz! Se on UHC - terästä (ylihiiliteräs), mutta vieläkin kestävämpi, sisältää noin 1,8% hiiltä. Terän työkovuus on 64- 66 HRC. Vetolujuus noin 2500N/mm2. Tuppi on tuotekehityksen tuloksena edistyksellinen ja olosuhteisiin mukautuva. Puukon pitää tupessa joustava metallipanta nahkatupen sisässä. Tuotteella saattaa olla normaalia pidempi toimitusaika. Käsinkaiverrus kaikkien tuotteiden terään, koodi K000.

195,00
Toimituksen paino: 350 g
Tuotenro: R300SP

Erikoispuukko, H.Roselli Eräpuukko Damasti- kuviolla, hopeaheloilla ja lämpökäsitellyllä visakoivulla. Damasti- kuviointi on aina uniikki ja ja eroaa kuvan kuvioinnista jonkin verran. Lämpökäsitelty visakoivukahva, jokainen on erilainen. Hopeahelat. Nahkatuppi. Tuotteella tavallisesta pidempi toimitusaika. 

1 210,00
Tuotenro: R310SP

Erikoispuukko, Damasti kuviolla H.Roselli Nikkarinpuukko lahjapakkauksessa sis timantti. Damasti- kuviointi on aina uniikki ja ja eroaa kuvan kuvioinnista jonkin verran. Lämpökäsitelty visakoivukahva, jokainen on erilainen. Hopeahelat. Nahkatuppi. Tuotteella tavallisesta pidempi toimitusaika. 197mm pituus, 105g 4,5mm 

807,00
Toimituksen paino: 350 g
Tuotenro: R320SP
914,00
Tuotenro: RW200A

Roselli Wootz, UHC-teräksestä valmistettu Eräpuukko on Rosellin suosituin puukko ja soveltuu hyvin metsästykseen ja retkeilyyn.

286,00
Tuotenro: RW200AP

Roselli Wootz, UHC-teräksestä valmistettu Eräpuukko on Rosellin suosituin puukko ja soveltuu hyvin metsästykseen ja retkeilyyn. "Nalle" on erikoiskoristein valmistettu. Kahvan päässä upeana koristeena poronluuta. Tuppion hieno nahan ja puun yhdistelmä.

309,00
Toimituksen paino: 370 g
Tuotenro: RW200S

Roselli Wootz- UHC teräksestä valmistettu Eräpuukko on Rosellin suosituin puukko ja soveltuu hyvin metsästykseen ja retkeilyyn.

204,00
Tuotenro: RW40Tu

Uutuus nahkatuppi on valmistettu Iso Heimo, Juhlamalliin. Se sopii myös kaikkiin Eräpuukko malleihin, kuten R100, RW200, RD300, RW200A, RW200AL, RW200S. Siinä on joustava panta tupen sisällä, joka kiristää puukon tuppeen. Vyölenkki on uudistettu, joten puukko asettuu vyöllä aina optimaaliseen asentoon. Tuppea voi pitää molemmilla puolin vyötäröä. Nahkaa. Nahan väri saattaa vaihdella. Pituus 190 mm, suuaukko noin 20 mm x 35 mm.

34,00
Toimituksen paino: 100 g

Klarna Checkout
kauppiaan tiedot
Powered by Powered by